De auteur

Mij naam is Xavier Deutsch.

Photo: Sabine Baudson

Ik ben geboren in Leuven op 9 februari 1965. Ik ben romanschrijver en heb tot nu toe een dertigtal romans gepubliceerd.
Alles gaat goed.
Sinds 2003 heb ik het plezier gehad om vier keer bij te dragen aan de totaalspektakels van de “Fêtes de la Saint-Martin”: “Merlin et la Table Ronde” is de zesde tekst die ik aan de goede zorgen van “Les Amis de Tourinnes” en aan het talent van Muriel Clairembourg en Jean-Marc Delhausse toevertrouw.
Telkens was het een prachtig avontuur gedragen door echte vaklui.
Ik vind het een voorrecht om ook deze keer weer deel uit te maken van de “Fêtes” en dit in de geest zoals gewenst door Max Van der Linden.
Ik wens iedereen rijke, enthousiaste momenten ter gelegenheid van deze viering van de Schoonheid.