Uitdaging voor de jeugd : 50 kunstwerken voor 50 jaar Fêtes de la Saint-Martin

drawing-with-chalk-on-the-asphalt-1410763743_97Ben je tussen 5 en 20 jaar oud ? Dan kun je meehelpen om deze fantastische uitdaging aan te gaan !

Kies een kunstwerk uit die je echt aanspreekt of die je leuk vindt in onze expo’s IN of OFF en werk dit kunstwerk verder uit in een kunstvorm van jouw keuze : een tekening, een schilderij, een foto, een gedicht, een tekst,… kortom, alles mag, behalve een video of een 3D uitwerking (wegens praktische beperkingen).
Breng je ontwerp tussen 8 en 29 november naar het Centre Culturel de la Vallée de la Néthen (tijdens de kantooruren) of naar het onthaal van de Fêtes de la Saint-Martin (alleen ‘s weekend’s).
Jouw kunstwerk wordt gans de novembermaand tentoongesteld in de Beau Vignet en gepost op onze Facebookpagina. De eerste 50 deelnemende jonge kunstenaars krijgen een bon om een voorstelling bij te wonen in het Centre Culturel de la Vallée de la Nethen  naar keuze uit het aanbod tussen december 2015 en juni 2016 (1 plaats maximum per deelnemer, jongerentarief).
Haal dus je kleurpotloden, penselen, verfpotten, lijmstick, fotoapparaat, schaar, smartphone… boven en zet je creativiteit in om deze uitdaging aan te gaan !
Veel plezier !

NB : het deelnameformulier is beschikbaar aan het onthaal van de Fêtes (Gemeenteschool van Tourinnes, Place Saint-Martin) of in het Centre Culturel de la Vallée de la Néthen, Goemansstraat, 20A in Hamme-Mille).

Deelnameformulier : download PDF (39kb)